Bantningsmetod????

Har du provat alla metoder utan resultat, läs nedan. Detta är en hundraprocentigt säker metod för att snabbt komma i form till sommaren.
Det har sedan länge varit känt att 2-åringar i allmänhet är slanka. I ett samarbete mellan barnläkare, röntgensköterskor, näringsterapeuter och utmattade småbarnsföräldrar har därför denna nya diet tagits fram:


Frukost: Ett löskokt ägg, en skiva rostat bröd med smör och aprikosmarmelad. Ta två små tuggor av ägget och kladda ut resten på golvet. Ta en tugga av det rostade brödet och smörj sedan in ansiktet och kläderna med den smörblandade marmeladen.


Lunch: Fyra färgkritor (valfri färg), en näve krossade potatischips och ett glas mjölk (tag tre klunkar, häll resten på golvet).


Middag: Ett rån, två mynt. Skräp som kraffsats fram under soffan.


Kvällsmål: Rosta en skiva bröd, bred smör på och kasta den upp och ner på köksgolvet. Till det, fyra klunkar av kvälls badvattnet.


Det är bra att göra dieten effektivare med lämplig motion. Här är några exempel:
* Kasta dig på golvet i en stormarknad, vrid och slingra dig allt vad du orkar och stärk samtidigt dina stämband genom att vråla högt. Gör kraftigt motstånd när vakten från Securitas släpar ut dig ur butiken. (Ytterligare motion kan du få genom fortsatt våldsamt motstånd om polis och ambulans kommer för att ta hand om dig.)

* Spring alltid och överallt, hoppa emellanåt. Ramla regelbundet, att kravla sig upp stärker musklerna på ett mångsidigt sätt. Kom ihåg stämbanden och magmusklerna: skrik medan du springer och hoppar.


* Be om en sparringpartner vid påklädning. Gör med alla krafter motstånd mot att bli påklädd. Nöj dig inte med de första kläderna, kräv att få byta åtminstone tre gånger.
Vill du ha förslag på ytterligare aktiviteter eller vill ha en egen viktcoach, vänd dig till småbarnsföräldrar och be att få låna deras 1- eller 2-åring ett tag.

Vad tror ni om detta, är den mer effektiv än GI-metoden?

 

 

 

 

Kommentera här: